Search This Blog

Followers

Sunday, March 20, 2011

Micul dejun


Ieri am avut o experienta haioasa sa zicem. Credeam ca in 6 ani de zile de trait pe pamantul fagaduintei, cum ziceam, credeam ca le-am cam vazut nebuniile americanilor. Ei nu! Draga cititorule, afla ca amaricanii au multe trasnai in cap. Spre exemplu, astazi am iesit sa luam micul dejun in oras. Ne hotarasem sa mergem la un fel de bufet cu tot felul de mancaruri pentru dimineata. Nimic deosebit pana aici, dar nu mare mi-a fost mirarea,
nu ca mancau carnati prajiti la micul dejun, sau paine prajita cu cinnamon. Ce mi s-a parut mie mai ciudat, erau fetele de masa. M-am obisnuit sa intru in restaurant si sa nu fie fete de masa pe masa, e ceva normal aici. Dar sa fie hartie pe masa? Si de culoare maron? Si am descoperit ca e si practica. Dupa fiecare client, asa zisa “fata de masa” era aruncata la gunoi. Simplu si curat totodata! Si ce era si mai atragator pentru copii, era faptul ca puteau scrie si desena pe unde vroiau: pe masa sau pe pereti. Nu, sa nu va inchipuiti ca era hartie si pe pereti, nu. Erau caramizi din acelea mici rosii, si daca aveai chef sa scrii pe ele, nici o problema, o puteai face linistit. Problema era sa gasesti una nescrisa!

12 comments:

  1. Si uie-asa micul-dejun poate deveni relaxant si instructiv :) Faina idee!

    ReplyDelete
  2. Alina, la prima vedere pare aiurea, dar intr-adevar este practic si relaxant!

    ReplyDelete
  3. Sincer, mi se pare de bun simt. Fieacre om se simte relaxat la masa in felul lui, iar orice decizie luata, care vine in sprijinul relaxarii clientului, este binevenita.

    ReplyDelete
  4. Costin, pana la sfarsitul mesei, am ajuns si eu la aceeasi concluzie!

    ReplyDelete
  5. Daca dezgustul a trecut, atunci totul e ok!
    Un inceput de saptamana binecuvantat!

    ReplyDelete
  6. Vorbeste acum ecologistul din mine:pentru a producea acea hartie e nevoie de materie prima si cum lemnul este materia prima principala ,incorporata in produsul final ,nu mi se pare a fi benefic pentru mediu !

    ReplyDelete
  7. mi se pare foarte practic doar ca sa nu vrea copii dupa aia sa deseneze si acasa:p

    ReplyDelete
  8. Florentin, ei au foarte mare grija de mediu, crede-ma, iar materia prima nu este autohtona, este importata,sunt sigura.

    ReplyDelete
  9. Mihai, la asta nu m-am gandit!

    ReplyDelete
  10. ... Florentin ... ei au grija de mediu ,,,,, materia prima era si este poate , mai mult ca sigur , din ROMANIA ... ca de suntem membri NATO ...

    ReplyDelete
  11. Multumesc de vizita Dorin, te mai astept!

    ReplyDelete