Search This Blog

Followers

Sunday, April 10, 2011

Ghici ghicitoarea!


M-am gandit ca daca tot exista Miercurea fara Cuvinte, sau alti bloggeri au venit cu ideea pentru un banc de weekend sau altii pentru inceputul de saptamana, eu voi veni in weekend cu cate o ghicitoare. Astzi este acest monument pe care va invit sa il vizitati, dar mai intai sa ghiciti ce monument si unde este! Bafta multa!

16 comments:

  1. Mausoleul din Parcul Carol, denumit in timpul regimului comunist Monumentul eroilor luptei pentru libertatea poporului si a patriei, pentru socialism! Iei...azi am stiut!Numai bine Lumi!

    ReplyDelete
  2. Bucuresti, Academia Militara. Nu sunt sigur. :))

    ReplyDelete
  3. Mausoleul din Parcul Carol I, denumit in timpul regimului comunist Monumentul eroilor luptei pentru libertatea poporului si a patriei, pentru socialism, este un monument amplasat in Parcul Carol I, sectorul 4 al municipiului Bucuresti, pe Dealul Filaretului. Monumentul este construit pe platoul care domina Parcul Libertatii, in locul in care se afla Palatul Artelor, transformat mai tarziu in Muzeul Militar si cascada din fata acestuia.

    ReplyDelete
  4. buna initiativa! astept deznodamântul :)

    ReplyDelete
  5. Aceasta poza am facut-o in vara 2010 in vizita prin Bucuresti. Alice si Florentin, aveti dreptate! Mi-a placut acea piata, eu una am asemanat-o cu cea de la Washington DC. Multumesc de participare, va astept weekend-ul viitor la noi ghicitori.

    ReplyDelete
  6. habar nu aveam. pana acum nu am ghicit niciuna din ghicitorile tale.

    ReplyDelete
  7. Cu multa placere Lumi! See you!

    ReplyDelete
  8. Minoki, nici o problema, vor mai veni si altele.

    ReplyDelete
  9. Un monument care era gata gata sa fie demolat, pentru ca niste tampiti sa caonstruiasca acolo Catedrala Neamului. Daca ai rabdare uite ce am prins eu : http://costin-comba.blogspot.com/2011/02/communism-mausoleum.html

    ReplyDelete
  10. Costin nu ma mira ca cineva a vrut sa demoleze acest monument. Eu am vrut sa prind steagurile in fata monumentului, sa fac o paralele cu cele de aici, ca astia au steaguri peste tot ....

    ReplyDelete
  11. Super tema, Lumi! Bucurestenii cred ca sunt singurii care-l stiu; prea putina lume din afara Bucurestiului il viziteaza. Nici eu n-am mai fost pe-acolo de o gramada de ani, dar uite ca mi-am pus in cap sa o fac saptamana viitoare, ca tot e vancanta :)

    ReplyDelete
  12. Bravo Alina, sa mergi si sa vizitezi, si sa ne faci poze.

    ReplyDelete
  13. Interesanta ideea ghicitorilor...pe asta n-as fi ghicit-o, dar imi plac provocarile. :)

    ReplyDelete
  14. Nici o problema Andreea, vor mai veni si altele.

    ReplyDelete
  15. Nici o grija in weekend, pregateste-te!

    ReplyDelete