Search This Blog

Followers

Sunday, May 29, 2011

Memorial Day 2011

Blogdiverse Top66 Statistici


Thank you to all our soldiers who give us the chance to live our lives in freedom and peace! There are lots of parents living without their lovely kids, because they died in the war.” They are not moving on from their kids, they go on,” that’s what a mom said today at the ceremony. Like parents, are wives and kids living without a husband and father. Thank you to all these families for sharing with us their kids, their husbands and their fathers, THANK YOU!

Multumim tuturor soldatilor datorita carora noi avem posibilitatea sa traim liberi in pace! Sunt multi parinti care inca traiesc, dar copii lor sunt cazuti la datorie.Cesti parinti nu s-au indepartat de copii lor, au invatat sa traiasca fara ei, este ce a zis o mama la ceremonie. Asa cum sunt parinti fara copii lor asa sunt si neveste care traiesc fara sotii lor, asa sunt si copii care traiesc fara tatii lor. Multumim acestor parinti, sotii si copii pentru ca au impartit copii, sotii taticii cu noi toti. MULTUMIM!

17 comments:

  1. O săptămână frumoasă Lumi!
    Te sărut draga mea!

    ReplyDelete
  2. Memorial Day este sarbatorita in fiecare an, in ultima zi de luni a lunii mai, in onoarea militarilor americani care au facut sacrificiul suprem pentru tara lor.

    Initial sarbatoarea fusese instituita pentru a-i comemora pe soldatii unionisti care au murit in timpul Razboiului Civil din secolul al XIX-lea, insa in prezent ii onoreaza pe toti cei cazuti in razboaie sau actiuni militare. In orasele americane sunt organizate parade, iar oamenii merg la cimitirele si monumentele militare pentru a cinsti memoria eroilor.

    ReplyDelete
  3. Sacrificiul soldatilor din toate tarile trebuie apreciat si respectat.

    ReplyDelete
  4. florentin, multumim de informatii, eu am vrut doar sa aduc un omagiu soldatilor,

    ReplyDelete
  5. Cristi, dar si in Romania exista "Ziua Armatei",dar daca aceasta s-a pierdut in neantul plin de manele si fete care imbracate cat mai sumar....

    ReplyDelete
  6. Frumos din partea ta Larisa, multumim!

    ReplyDelete
  7. .........speachless....
    Numai bine Lumi!

    ReplyDelete
  8. As vrea sa aud de vreun politician care si _a trimis copilul in razboi,cred ca niciodata,desi razboaiele sunt provocate de ei,pentru diferite interese.Razboaiele sunt purtate de soldati profesionisti(care sunt platiti pt asta)si tineri inrolati de bunavoie ,indoctrinati cu notiunea de patriotism pana la extrem.In concluzie vai de mamele care si_au pierdut fiii,decat sa primeasca consolari din partea unor politicieni nesimtiti,mai bine si_ar fi tinut copii langa ele.

    ReplyDelete
  9. Alice, o saptamana usoara iti doresc!

    ReplyDelete
  10. Marcela, ai dreptate, dar aici soldatii se inroleaza din patriotism si au beneficii foarte multe si foarte bune, si ei si familiile lor. Adevarat ce zici si tu, in caz particular. Uita-te la printul Charles...

    ReplyDelete
  11. Niciun beneficiu din lume nu compenseaza pierderea unui fiu,cat despre printul Charles,este o exceptie.

    ReplyDelete
  12. Lumi cred ca am sa intru in conflict cu postarea ta, defapt cu o idee ce se regaseste cumva ascunsa in postarea ta. Moartea soldatilor americani, eu mereu am zis ca ei sunt ucisi de politicienii americani pentru ca Visul American sa nu inceteze sa existe. Mai mult nu vreau sa comentez, desi daca ma provoci nu raman dator.
    Apreciez insa extrem de mult respectul pe care il au pentru militari.

    ReplyDelete
  13. Marcela, nimic nu compenseaza pierderea unui copil, eu doar incercam sa te fac sa vezi si altfel acest lucru, nu numai in limitele armatei si guvernu;ui roman.

    ReplyDelete
  14. Costin, asta apreciez si eu, respectul care il au fata de armata, felul cum sunt tratati, cat despre restul, crede-ma , nu vom intra in conflict...

    ReplyDelete
  15. http://jonathanphotography.blogspot.com/2011/01/anul-nou-2011-anina-romania-hdr.html Aici le poti vedea pe toate

    ReplyDelete