Search This Blog

Followers

Sunday, May 8, 2011

@ news




Ma uitam la stiri acum doua seri, era cinco de Mayo, si vad cum la un liceu din Houston, directorul, ca sa fie in spiritul sarbatorii, a acceptat sa fie arborat in incinta liceului steagul Mexicului. Un baiat de 13 ani a dat jos acel steag, si la aruncat la cos, pentru ca nu stia unde altundeva sa il puna. Tatal acestui baiat este pe front, este militar. Baiatul a fost suspendat trei zile de la scoala. Intrebat de un reporter daca dupa aceasta suspendare si-ar schimba opinia, el a zis ca de fiecare data ar face la fel, si se simte mandru de gestul lui.

11 comments:

  1. Este de inteles gestul lui avand in vedere varsta baiatului si faptul ca tatal lui este militar. A crescut de mic fiind educat in spiritul patriotismului american.

    ReplyDelete
  2. La americani patriotismul are altă semnificaţie , mult mai profundă şi care accede de la vârste fragede .

    ReplyDelete
  3. Hmmmmm, as vrea sa spun ceva inteligent dar nu-mi vine, si n-as vrea sa intru intr-o polemica in care nu am toate datele problemei. Numai bine!

    ReplyDelete
  4. Don't mess with Texas! :) Putin respect si toleranta poate n-ar strica totusi... Acolo unde este militar tatal pusiului nu cred ca arunca steaguri straine la gunoi :(

    ReplyDelete
  5. La aemricani patriotismul este dus pana la cota maxima, aproape de fanatismul musulman. As vrea sa vad si eu romani care fac acest lucru cu steagul unguresc.

    ReplyDelete
  6. Costin, bine punctat.Am trait clipe de frica in Romania pentru ca vorbeam romaneste si nu ungureste.

    ReplyDelete
  7. Alice, doar discutam, nu acuzam.

    ReplyDelete
  8. Alina, exact don't mess with Texas. Texanii sunt fanatici rau.

    ReplyDelete
  9. Cristi, si daca tatal lui este militar si ucide, trebuie si el sa ucida?

    ReplyDelete
  10. SoriN, admir patriotismul lor, pana la o limita.

    ReplyDelete