Search This Blog

Followers

Sunday, October 2, 2011

?!?!?!?



WOW! Nici nu stiu cum sa incep aceasta postare! Am primit un site unde poti vedea posture TV online live, si bineinteles ca am fost curioasa si m-am uitat la posturile romanesti. Primul care l-am incercat a fost Antena 3, si erau chiar sterile de la ora 16.00 cu Saptamana de Stiri. Acum imi amintesc de ce am incetat de foarte mult timp sa mai citesc presa si sa ma mai uit la posturile TV romanesti! O adevarata prosteala pe fata … si lumea suporta!

11 comments:

  1. nici eu nu mai a rabdare sa urmaresc asa ceva!
    ma dranjeaza intonatiile de precupete, temele de dicutii, stilul cancan...
    Dar cum bine spui... lumea înca suporta! :(

    ReplyDelete
  2. CARMEN, ce sa zic, stirile au fost foarte reale, dar discursurile parlamentarilor si a celor de la putere sunt absolut copilaresti...asta vad eu in prosteala pe fata!

    ReplyDelete
  3. Lumea suporta pentru ca asta e nivelul societatii romanesti. Suporta orice, oricat si pe oricine.

    ReplyDelete
  4. Poti sa-mi dai si mie link-ul te rog? E cam plictiseala pe TVR international da când nu mai este Plesu cu Liiceanu.
    Daca vreti masura reala a penibilului uitati-va la frantuji sa vedeti: campanie, alegeri primare la socialisti, DSK cu camerista, socialisti, DSK cu scriitoarea, socialisti, DSK cu nevasta (da, are si nevasta!!!), socialisti, popor, muzicaaaa!!!
    E bun de facut un post cu chestia asta, nu?

    ReplyDelete
  5. Lumi si Carmen, apucati-va de corsetat, puneti gem pt iarna si lasati stirile de la televiziunile din Romania pentru ca nu va fac decat rau!

    ReplyDelete
  6. pe langa politicieni plictisiti mai arata si pitipoance care apar la tv datorita unor relatii pe care le-au avut cu stiu eu ce cantaret proaspat divortat

    ReplyDelete
  7. Cristi, eu ma mir inca cum de mai puteti!

    ReplyDelete
  8. Dan, eu am renuntat de mult timp la acest sport, dar primind link-ul am zis sa vad si eu ce mai e...si am vazut...reporteri la obiect, si avocati care le rad in nas ca sunt avocatii fam. basescu and etc...

    ReplyDelete
  9. minoki, a fost doar o incercare, si nu cred ca va mai urma alta, sincer.

    ReplyDelete
  10. Gabrielle Rose, am inteles ca pitipoancele au si tarif binestiut de toata lumea....in ce lume a tv-ului traima?!?!?!?

    ReplyDelete