Search This Blog

Followers

Thursday, December 1, 2011

Visele 2!

V-ati gandit vreodata, adica sunt sigura ca multi dintre voi ati facut-o, ca visele sunt o continuare a realitatii din ziua precedent sau o atentionare la ce se va intampla in ziua urmatoare? Daca sunteti putin atenti la ceea ce visati noaptea si stiti sa “cititi” putin visele, o sa descoperiti o legatura intre intamplarile de peste zi si vise. Am invatat sa interpretez visele de la strabunica mea, atat cat am reusit, si stiu exact ca daca visez copii mici, ceva rau mi se va intampla in ziua urmatoare. Dar depinde, daca in ziua de dinaintea visului m-am jucat cu copii, sau am vorbit de copii, atunci visul este doar o continuare a subconstientului la ceea ce s-a intamplat peste zi. Si exemple de acest gen pot continua. Aceasta lume a viselor este fascinanta, si e uimitor, cum cu putina atentie poti fi pregatit pentru ceea ce va urma. Dar nu poti schimba nimic, nu poti influenta cu absolut nimic ceea ce va urma sa ti se intample. Nu e uimitor faptul ca stii ca ceva ti se va intampla si nu poti face nimic? 

6 comments:

  1. Si eu cred in vise. Mereu mi se adeveresc astfel incat de multe ori stiu la ce sa ma astept.

    ReplyDelete
  2. Buna, Lumi! Mi-e greu sa cred ca toate visele sunt premonitii, desi am prietene care sustin cu taria acest lucru si au si dovezi. Cred ca putem avea premonitii si in stare de veghe si in somn. Unii sunt mai dotati sa le recepteze si sa le decodifice, altii nu prea sunt priceputi. Cred mai degraba ca in creierul nostru se proceseaza informatii, poate mai intes in somn si astfel sunt reflectate starile noastre sufletesti sau gandurile care ne preocupa. Am avut prea putine vise premonitorii, in schimb am avut o multime de vise extraordinare, frumoase, intense, pe care n-am sa le uit si in care mi-as fi dorit sa pot evada. O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  3. minoki, ma bucur ca nu sunt singura.

    ReplyDelete
  4. Alina, creierul e cel care luceaza si ne ajuta sa visam. Si eu mi-am dorit de multe ori ca sa nu ma trezesc din vis, sau visul sa devina realitate.

    ReplyDelete
  5. In general visele au o legatura directa cu lucrurile la care ne gandim, despre care discutam cu cineva etc.

    ReplyDelete
  6. O poveste nesfirsita, visele ... Le caut in fiecare dimineata, dar nu intotdeauna le gasesc. Eu nu stiu simbolurile, dar am avut parte de vise premonitorii, rele si bune. Unele, chiar le-am pus pe hirtie, erau asa de frumoase, incit nu vroiam, sa pierd amintirea lor.
    O duminca frumoasa !

    ReplyDelete