Search This Blog

Followers

Friday, January 27, 2012

As vrea...

As vrea sa tip, dar ce folos, oricum nu o sa ma auda nimeni. As vrea sa plang, dar folos, oricum nu rezolv nimic. As vrea…ce as vrea? As vrea sa intorc putin timpul, as vrea sa pot schimba situatii si fapte. Dar sufletul meu tipa in mine, si glasul meu interior tipa in mine, si toata fiinta mea tipa in mine! Sunt momemte in viata cand simtim ca totul e impotriva noastra, ca mergem contra vietii parca, ca totul se intampla exact cum nu vrem si cum este mai putin convenient pentru noi. Simtim ca viata ne da o palma, si ca suntem aproape de a cadea, dar ne impotrivim, si cu restul puterilor incercam sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Nici nu stim cand am deposit situatia respective, ca au aparut altele, si incet incet nici nu mai simtim nevoia sa tipam sau sa varsam o lacrima, incet incet incepem sa zambim, si vedem ca viata este frumoasa, ca totul in jur nu mai este asa de complicat.

6 comments:

  1. Dupa cum e zicala, 'viata nu este o destinatie ci un drum plin de obstacole'. Din momentul ce intelegem acest fapt, nu ne mai enervam ci cautam solutii la aceste obstacole (probleme) .

    Atunci cand reusim sa solutionam problemele ce ni se ivesc in cale, viata ne apare ca ceva necomplicat ce merita a fi trait din plin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si ne bucuram iarasi de viata pana la momentul urmator. Asa invatam sa infruntam suisurile, asa invatam sa ne alinam coborasul...

      Delete
  2. Trecerea peste momente grele,momente de cumpănă, în viață este adevărata dovadă a tăriei noastre.Toate încercările pe care le trecem în viață ne întăresc și ne fac mai tari. Adevărat,nu este ușor,dar ne fac mai tari.Fiecare zâmbet venit după„furtună” este mai dulce,pentru mine cel puțin !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne intarim singuri, asa credem ca devenim mai puternici...pana la urmatoarea palma data de viata, si iarasi ne intarim noi insine sa putem invinge, si cand invingem iesim cu zambetul pe buze.

      Delete
  3. Viaţa-i frumoasă, are larguri să zbori unde vrei...
    Că-s ţarcuri, gratii şi spini? ce-ţi pasă? Treci peste ei!!!
    Cei tari, înving şi se pare că tu eşti o curajoasă şi o învingătoare!

    ReplyDelete
  4. Pai fara coborasuri am uita sa luptam.Cred ca am pierde fericirea in sensul ca nu am stii sa o pretuim....
    Orice e trecator in aceasta viata inclusib obstacolele bune si rele....
    O zi minunata Lumi!!!!

    ReplyDelete