Search This Blog

Followers

Wednesday, February 29, 2012

Ca intre prieteni, pentru prieteni...


Traim intr-o lume  a vitezei. Ne deplasam cu viteza, facem totul cu viteza, nu avem timp sa ne oprim sa ne mai uitam in jur. Nu avem timp sa admiram frumusetile naturii. Nu avem timp sa ne bucuram de micile bucurii. Nu, nu mai avem timp. Alergam, calcam peste tot ce gasim in cale, chiar si putin in stanga sau dreapta, alergam si strivim sub talpi totul. Nu ne mai intereseaza daca ranim pe cineva, nici nu ne uitam in urma, alergam, ne miscam cu viteza. Nu mai avem timp sa ne vedem cu prietenii, nu mai avem timp nici macar sa dam un telefon sa vedem ce mai fac, sau sa stam in fata computerului sa scriem un scurt email. E trist, e foarte trist ca nu ne dam seama ca traim in aceasta lume a vitezei si nu realizam ca viata trece, ca acesti frumosi ani trec peste noi si ca nu stim sa ne bucuram de si cu prietenii. 

4 comments:

  1. Mare dreptate ai! Eu mi-am dat seama mai demult de asta si sa stii ca sufar ca m-am indepartat de orietenii mei, care odinioara aveau timp sa ne mai intalnim. De parca acum 2-3 ani in urma ziua nu avea tot 24 de ore.

    ReplyDelete
  2. din cauza vitezei nu vedem lucrurile pe care le cautam, sau chiar daca le vedem, nu ne putem opri, pentru ca viteza da inertie

    ReplyDelete
  3. 1 Martie cu cele mai sincere urări de împlinire sufletească,sănătate multă şi o primăvară plină de surprize plăcute şi de bucurii!

    ReplyDelete
  4. Hai sa ne bucuram totusi cu prietenii de 1 Martie! O primavara frumoasa!

    ReplyDelete