Search This Blog

Followers

Wednesday, August 10, 2011

Ghici cine ...


Prima mea postare a fost pe data de 23 ianuarie 2011, iar de atunci si pana acum  am reusit sa am deosebita placere si onoare de a intalni in aceasta blogosfera o “gasca” de prieteni, cu care ma pot mandri. Multi dintre voi stiti ca traiesc pe alt continent si nu pe cel european, chiar stiti si o parte din povestea vietii mele, si uite asa ne apropiem unii de altii si ne cunoastem mai bine. Datorita blogosferei, am cunoscut o persoana, care prin postarile lui ma provoca, caruia i-am facut si mustrare la un moment dat, si care imi aduce o unda de nostalgie dar si frustrare cate o data prin postarile lui. Aceasta persoana, auzind ca al meu copil este in vizita in Romania, a tinut neaparat sa imi trimita un mic cadou “de acasa”. Fotografia este facuta la revistele pe care el - Costin Comba - mi le-a trimis, si caruia ii multumesc din suflet pentru acest gest. Pe caldurile caniculare, sotia lui a reusit sa livreze pachetul, iar eu am intrat in posesia lui. Costin, ti-am zis un simplu multumesc pe messenger, pentru ca vroiam sa iti dedic aceasta postare, si sa iti MULTUMESC in mod public pentru acest gest, care pentru altii nu inseamna nimic, dar pentru mine inseamna foarte mult.


MULTUMESC COSTIN!

11 comments:

  1. Lumi iti multumesc. Nu am sa imi transmit aici gandurile. Pentru mine este important sa stiu ca oamenii comunica.
    Este insa important de spus ca noi nu ne stim, nu ne-am vazut sau auzit vreodata.
    Fiecare are viata lui departe sau aproape de ceea ce cu adevarat simte aproape.
    Pentru unii poate pare ciudat, dar comunicarea este cheia dezvoltarii. Eu am aflat de la tine cateva informatii de cultura generala si sociala. Mi-ai distrus stereotipiile, si ideile preconcepute legate de tara ta adoptiva, pe care pun pariu ca 80% dintre noi le avem.

    ReplyDelete
  2. andreea toma, foarte frumos gestul.

    ReplyDelete
  3. Alice Georgiana,e din tot sufletul, sau cum zic astia de aici, from the bottom of my heart.

    ReplyDelete
  4. Costin, ma bucur ca ti-am dat informatii reale, dar imi pare rau ca ti-am "distrus stereotipurile", astea poate le dezvoltam intr-un viitor dialog.

    ReplyDelete
  5. Stereotiiile, unele am vprbit despre ele pe mesenger.

    ReplyDelete
  6. E mare lucru să cunoşti astfel de oameni ! Mă bucur pentru tine !

    ReplyDelete
  7. Costin, e adevarat, unele le-am dezbatut pe messenger.

    ReplyDelete
  8. SoriN, in ziua de azi, e foarte important sa intalnesti un OM.

    ReplyDelete