Search This Blog

Followers

Monday, March 7, 2011

March 8th / 8 Martie




Maicuta iubita,
Azi e ziua ta,
Sa fii fericita,
Din inima as vrea.

Cine nu isi aminteste aceste versuri care erau puse pe o felicitare, si in fiecare an le inmanam mamicilor noastre? In fiecare an, aceeasi urare, si aceeasi poza in stanga felicitarii! Si totusi atat de pure si de adevarate aceste randuri! Aceasta zi este dedicate tuturor femeilor si mamicilor, tuturor celor care ne-au dat viata si crescut.
Tuturor celor care ne-au vegheat si celor care stiu sa ne mangaie chiar si numai cu o privire. Tuturor celor pentru care viata li se desfasoara in jurul nostru si pentru noi. Tuturor acelora care nu au liniste cand noua nu ne este bine. Tuturor acelora care se bucura la bucuriile noastre si care plang odata cu noi. Tuturor acelora care au mereu un umar, o mangaiere si o vorba buna. Tuturor acelora care mereu sunt acolo pentru noi si le rad ochii la vederea noastra. Tuturor acelora care … traiesc pentru noi. Multumesc MAMA ca mi-ai dat viata, ca m-ai crescut si educat, multumesc mama pentru tot, MULTUMESC MAMA MEA IUBITA!

Dear lovely mother,
Today is your day,
To be happy,
I wish you from the bottom of my heart!

Who does not remember this poem on the March 8th’s card, which we handed to our mothers? The same poem and design every year! So pure and true this poem tough! This day is dedicated to all women and mothers, all of them who has delivered and grown us. To all of them who watched over us and know how to comfort you even with just a look. To all of them who have lived their life for our live and for us.  To all of them who cannot rest when we do not feel well. To all of them who are happy for our happiness and cry with us. To all of them who have always offered their shoulder, a stroke and support. All of them who are always there for us and their eyes are laughing when they see us. To all of them who live for us. Thanks MOTHER for giving me life, for raising me and good parenting, thanks mother for all, 
THANKS MY LOVELY MOTHER!

18 comments:

  1. Eu imi amintesc cu drag celebrul refren cu aceasta ocazie "De ziua ta, mamico,
    In dar ti-am adus inima
    si crede-ma, mamico,
    Un dar mai frumos nu se putea" ...refren nelipsit de la serbarile de 8 Martie si pe care in mod sigur nu avem cum sa-l uitam, face parte din fiinta noastra.
    LA MULTI ANI, mami! Ma declar fericita ca maica-mea serbeaza, in acest an, 8 Martie cu mine :-), aici la Houston ;).

    ReplyDelete
  2. O, da aceste refren ...
    Larisa esti o fericita, si nu trebuie sa iti mai zic ca te invidiez pentru ca o ai pe mama ta aici langa tine. Sa fiti fericite amandoua si sa va bucurati de aceste clipe minunate!

    ReplyDelete
  3. Lumi, eu iti doresc sa ai o zi frumoasa! Stiu ca acolo serbati mai frumos decat noi in Romania. sa fii iubita si apreciata. La multi ani!

    ReplyDelete
  4. La multi ani, Lumi! Si tie si mamei tale! Sa va bucurati una de alta!

    ReplyDelete
  5. Multumesc Minoki si tie numai bine!

    ReplyDelete
  6. Multumesc Alina, o primavara frumoasa si tie!

    ReplyDelete
  7. La multi ani si primavara eterna in suflet

    ReplyDelete
  8. La multi ani! sa ai o zi cu soare si flori si în continuare o primavara minunata!

    ReplyDelete
  9. La multi ani Lumi.O primavara si o viata frumoasa.

    ReplyDelete
  10. Amintiri, amintiri: http://www.youtube.com/watch?v=MT7UXJDMRuc&feature=related

    La Multi Ani, tuturor!

    ReplyDelete
  11. Multumesc Monica, si tie iti doresc tot binele sa se reverse asupra ta!

    ReplyDelete
  12. Multumesc Carmenm, numai bucurii si fericire iti doresc!

    ReplyDelete
  13. Dana D.multumesc de vizita, o primavara frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete
  14. Multumesc Rusu Larisa,si tie de asemenea!

    ReplyDelete
  15. O zi minunata sa ai si La multi ani de Ziua Femeii!

    ReplyDelete
  16. Multumesc Robert, si tie numai bine!

    ReplyDelete
  17. Foarte frumoase cuvinte!pacat ca le-am lasat acum cind au mai multa nevoie de noi.Acum e rindul nostru sa le veghem si sa le facem batrineata mai usoara dar de aici e mai greu.Nu stiu daca un MULTUMESC MAMA e de ajuns .Cel putin asa simt eu.

    La Multi Ani si sa fiti sanatoase mame dragi!

    ReplyDelete
  18. Anonymous, un MULTUMESC MAMA nu e deajuns, nimic nu e de ajuns, orice am face, niciodata nu o sa le putem multumi de ajuns. Dar totusi avem o datorie fata de copii nostri, trebuie sa incercam sa le oferim ce putem mai bine.

    ReplyDelete