Search This Blog

Followers

Tuesday, March 22, 2011

Thank you to all of you! / Multumesc tuturor!

Vreau sa va anunt, ca azi implinesc doua luni, yipeeee! Multumita nasei mele Minoki - http://armoniasimturilor.blogspot.com/ , am aparut si eu in lumea blogosderei. O lume pe care o cam urmaream de aproape un an de zile, si la indemnul lui Minoki – “hei, de ce nu scrii si tu?” m-am apucat de scris. Uite asa a fost povestea mea de inceput. Mi-am propus, si sper ca macar cat de cat v-am adus o pata de culoare in rutina zilnica. In aceasta lume a blogosferei
mi-am facut noi prieteni, si ma bucur ca am gasit oameni cu care comunic. Probabil de asta am si aparut in aceasta lume, din aceasta dorinta de comunicare. Comunicare cu voi, care ma urmariti si ma ajutati prin comentariile voastre. Ma bucur ca v-am gasit, si va multumesc ca va rezervati cateva clipe din viata voastra sa imi cititi postarile.



I would like to tell you, that today I got two months since I started my blog, yippee! Minoki - - http://armoniasimturilor.blogspot.com/  she is my godmother, and because of her I’m here, in blog’s world. This is a new world for me, but still old, because I was reading some of your posts for the past year. In one day, Minoki told me to write, and I did it, because I have learned to listen. This was my start! Hope I have brought a little bit of color in your daily routine. In this new world I have found new friends who I talk with. Maybe that’s why I started to write, because of my strong wish to talk, to communicate with people. I talk with you, you who reads my posts and help me with your comments. I’m grateful that I have found you, and I’m grateful for your time spent to read my posts.

19 comments:

  1. Congratulations, Lumi,! Multumesc de de aprecieri. Sa dea Domnulsa fii sanatoasa in continuare sa ne poti scrie si sa ne bucuri cu povestioare din America, sa ne mai spui si noua cum traieste lumea civilizata , poate mai invatam si noi cate ceva de pe la altii care sunt cu cativa ani inaintea noastra.In rest..numai de bine si la cat mai multe postari!

    ReplyDelete
  2. Lumi, la cat mai mult timp in spatiu virtual, cat mai multi prieteni,cat mai multe beneficii!
    O zi buna!

    ReplyDelete
  3. Si noi multumim ca existi! :) placerea de a te avea prietena este reciproca!

    ReplyDelete
  4. Corina, imi doresc mai mult timp in spatiu virtual, sper sa si reusesc, multumesc de incurajari!

    ReplyDelete
  5. Multumesc Adriana, si multumesc de vizita, te mai astept!

    ReplyDelete
  6. Multumesc Carmen, esti o draguta!

    ReplyDelete
  7. La multi aaaaaaaani si multe posturi in spatiul blogosferei :)))))))
    Zi faiuna!

    ReplyDelete
  8. Multumesc Laura, la fel si tie!

    ReplyDelete
  9. Buna. La multi ani, in blogosfera! :))

    ReplyDelete
  10. Multumesc Cristi, si multumesc de vizita!

    ReplyDelete
  11. Congrats, Lumi! si la mai multe postari! In sfarsit am net...asa ca pot sa citesc din nou postarile tale. Viteza cam proasta pana reusesc cei de aici sa rezolve problema.. dar tot o sa intru pe blog:-) asa ca keep on going!

    ReplyDelete
  12. Merci Ioni, ma bucur ca in sfarsit ai net, se misca greu aia de acolo!

    ReplyDelete