Search This Blog

Followers

Thursday, March 24, 2011

Visiting EPCOT / In vizita la EPCOT




Eram in Florida la EPCOT. Aici poti vedea live multe personaje din filmele si desenele pentru copii. La prima locatie la care am mers, era Ariel. Al meu copil avea pe atunci 7 ani. El se plimba prin jurul printesei, sarea, canta, si cand printesa a vorbit cu el, copilul meu a inlemnit. Ariel l-a intrebat cum il cheama si daca vrea sa stea langa ea pe stanca sa mai vorbeasca, sa faca poze. Copilul meu nu a putut scoate un sunet;si de obicei turuie. Din acel moment a crezut cu toata fiinta lui ca desenele animate sunt adevarate, atat de puternic a fost acest impact asupra lui. Nu va zic, ca eu una am renuntat la vizionarea unui film ca sa fac poza cu Chip si Dale, cele doua veverite obraznice. Am stat la rand 45 de minute. Dar am reusit sa fac poza cu ele, si obraznicele imi luau palaria din cap. Cand am vazut-o pe Alba ca Zapada, fara sa ma auda copilul meu, am intrebat-o: unde te-au gasit sa semeni asa de bine? Dar ce zic eu ca ea semana, toate personajele erau identice cu cele din filme. Cand esti in Disney park, uiti ce varsta ai, uiti ca esti adult, uiti ca dincolo de portile parcului exista o lume reala. Uiti totul, te transpui in lumea animate, in lumea copiilor, in lumea unde totul e o joaca si nimic nu e rau si nimeni nu face rau.In lumea in care totul se termina cu bine si fiecare poveste are un happy end!

10 comments:

  1. Multumesc ELENA, si tie la fel!

    ReplyDelete
  2. Din motive de "PREA DIMINEATA" ,am sters toate comentariile de la aceasta postare, o sa incerc sa raspund din amintiri la unele din ele:
    @Anonymous: personajele Disney le gasesti in toate parcurile care fac parte din Disney Land, si crede-ma ca cele mai multe erau in EPCOT.
    @ Minoki, poze iti trimit cand vei fi on-line.
    @Corina, multumesc de urari si tie numai bune vestiri iti doresc!
    @ Florentin, asa e , e visul fiecaruia sa viziteze Disney, si ma voi reintoarce cu placere la orice varsta!
    SI MII DE SCUZE PENTRU RESTUL COMENTARIILOR

    ReplyDelete
  3. Thanks Bob, sure I will visit your blog too!

    ReplyDelete
  4. Am purtat in copilarie un tricou original cu Mickey Mouse si cred ca era licenta Epcot Center pt. ca asa scrie pe eticheta. :)) Il am si acum, dar nu-l mai port pt. ca mi-a ramas mic.:)) Dar il pastrez pt. ca Mickey Mouse a ramas intact pe tricou! :))

    ReplyDelete
  5. Cristi, iti doresc sa poti ajunge sa il vezi pe Mickey Mouse face to face!

    ReplyDelete
  6. Nu se stie niciodata, poate ma voi intalni cu el intr-o zi! :)

    ReplyDelete
  7. Iti tin pumnii stransi, sa ai norocul asta!

    ReplyDelete
  8. Ma bucur pt copilul tau, Lumi, ca ai reusit sa ajungi acolo!
    Intru mai rar pe blog(uri) dar o fac cu placere si drag, atunci cand reusesc. Te pup.

    ReplyDelete
  9. Multumesc Camelia, nu e departe nici de tine, iti doresc sa ajungi acolo cat mai curand!

    ReplyDelete