Search This Blog

Followers

Sunday, May 29, 2011

Copil neacompaniat la bord!

Blogdiverse Top66 Statistici

Cata lume nu foloseste ca mijloc de transport avionul ? Majoritatea prefera avionul pentru o calatorie mai lunga. In loc de masina sau tren, se prefera avionul. Dar cati parinti trimit copii singuri in calatoria cu avionul? Raspunsul este :multi. Multi parinti isi trimit copii singuri cu avionul.
Fie ca este vorba de curse locale sau internationale, se apeleaza la serviciul de copil neacompaniat, si copilul poate calatori singur, indiferent de varsta. Nu vorbesc despre sugari sau pana in 5 ani. Am avut acum vreo doi ani o mare disputa cu multi parinti din Romania care ma credeau nebuna ca imi trimit copilul singur pe avion. Era o discutie online pe site-ul ziarului evenimentul zilei. Mi se pare normal sa apelez la acest serviciu, ma scuteste pe mine sa imi pierd 2 saptamani de concediu, sau poate chiar si mai mult. Copilul chiar are fun in avion. La unul din drumuri, a avut o lunga conversatie cu pilotul, conversatie dupa care, a avut acces si in cabina pilotului. Si-a facut prieteni, si am auzit de cazuri de copii care mentin legatura ce si-o infiripa in camera de pe aeroport dintre doua zboruri! Unii dintre ei chiar isi iau bilete in asa fel incat in anul urmator sa se intalneasca iarasi. Parinti, va recomand cu toata increderea sa folositi acest serviciu. Eu il folosesc de ani de zile si sunt multumita

6 comments:

  1. Felicitari Lumi.Curajul tau ma da pe spate!

    ReplyDelete
  2. Da ai dreptate.Si de aici isi trimit parintii copii cu avionul.Imi aduc aminte ca acum trei ani cand am fost acasa in acea vara erau mai multi de 15 copii la bord care erau fara parinti.
    Ei sunt asteptati de bunici in aeroport!:)
    Deci drum usor fiului tau acompaniat de o vacanta frumoasa!:)

    ReplyDelete
  3. Larisa, copilul meu circula sa de la 6 ani, acum are 11.

    ReplyDelete
  4. Corina, asa se intampla si la mine, vin bunicii si nana lui la aeroport sa il intampine. Iar e super fericit in vacanta in RO, unde face ce vrea si iese afara la joaca cand vrea.Multumesc!

    ReplyDelete