Search This Blog

Followers

Wednesday, May 25, 2011

Facebook

Blogdiverse Top66 Statistici




 De mult vreau sa scriu despre facebook. Am auzit oameni zicand ca ei nu au nevoie de fb.Cu prietenii pe care ii au, vorbesc cu ei la telefon, si este de ajuns. Pentru mine fb nu este indispensabil, dar, cand sunt acasa, sunt online, ca si pe messenger. Nu postez zi de zi, dar imi place sa citesc ce fac altii, sau daca gasesc ceva interesant sa impart cu ceillati prieteni. Dar fb m-a atras
prin rapiditatea cu care iti poti gasi fostii prieteni de joaca, de scoala, de facultate, sa mentii o legatura. Pe vremea cand eram copil, nu existau telefoane mobile cum exista acum. O data cu varsta, viata ne-a aruncat pe mine si prietenii mei din copilarie prin diferite colturi de tara si lume. Am avut o copilarie frumoasa, cu un grup de copii extraordinari. Imi amintesc serile de vara cand intram in casa tarziu in noapte, sau cand ne sacaiam vecinii, cand din intamplare mingea intra pe fereasta vecinii de la parter si ii ateriza in farfuria cu mancare, si multe, multe alte nazbatii de copii. Acum, dupa mai bine de 15 ani, mi-am regasit prietenii din copilarie, datorita acestui fb. A fost mai usor sa gasesc baietii ca ei nu si-au schimbat numele, dar din prieten in prieten, am reusit sa ii gasesc aproape pe toti, sau  macar sa stiu ceva despre cei care nu sunt pe fb. Pentru acest fapt, mic si banal pentru unii, tocmai pentru aceasta conexiune iubesc si apreciez fb.


13 comments:

  1. :) Lumi, sunt Laura... parerea mea despre FB este impartita, pentru ca, desi intentia pare buna, unii se mai si folosesc de FB in scopuri nu tocmai curate, asa ca, zic eu, foloseste-l, dar cu atetie si cumpatare... atata tot. Masura e buna in toate :))
    Mai vroiam sa-ti spun sa nu mai tii lunkul spre "Oameni frumosi" in blogroll... pt. ca e nefinctional. Noul blog e: http://pax-anima.blogspot.com/.
    Te pup,
    zi faina sa ai :)!!

    ReplyDelete
  2. Nu te contrazic, dar eu ii multumesc fb-ului pentru aceasta posibilitatea si oportunitate de a-mi regasi prieteenii, prieteni adevarati, care ne leaga ani multi petrecuti imreuna.

    ReplyDelete
  3. Singura buba e dependenta, exagerarea, moda, falsul, negarea si tot restul apanajului negativ oferit gratuit de fb. Sunt si lucruri bune, sigur :)

    ReplyDelete
  4. Eu folosesc de prea putin timp FB, dar a inceput sa-mi placa.

    ReplyDelete
  5. ...facebook o ustensilă de comunicare. Îti găsesti prieteni demult necontactaţi…

    ReplyDelete
  6. Lumi eu nu am cont si nici nu am intrat niciodata pe Fb.Nu cred ca m-ar atrage defapt nu-mi mai pierd timpul si cu el.:)
    In ceea ce spui tu da e bun!Doar atat mai mult nu!:)
    O zi faina!

    ReplyDelete
  7. OFZ, dar daca stim sa ne tinem deoparte de tot ce nu este safe, atunci suntem ok.

    ReplyDelete
  8. Cristi, eu una il folosesc doar sa mentin legatura cu prietenii de departe.

    ReplyDelete
  9. florentin, de asta imi place fb-ul, pentru ca mi-a oferit aceasta posibilitate.

    ReplyDelete
  10. corina, cum poti sti ca nu te atrage daca nu incerci?

    ReplyDelete
  11. Nu folosesc excesiv facebook-ul, insa imi place ca am gasit fosti colegi despre care nu mai stiam nimic...Emotionant a fost sa descopar ca doi colegi din generala s-au casatorit de curand, desi pe atunci nu mi-i imaginam impreuna. :)

    ReplyDelete
  12. Eu nu prea am ce face pe site,de cate ori intru pe Facebook dar recunosc ca intru zilnic sa vad ce mai e pe acolo. Desi nu vad nimic interesant pentru mine. Eu de vorbit vorbesc pe messenger cu cine am nevoie, si vorba ta, aici e mai la indemana sa suni sa vezi ce mai face X sau Y.

    ReplyDelete
  13. Si mie imi place sa vorbesc la telefon, adodr sa vorbesc la telefon.Mi se pare ca daca pun mana pe telefon si sun si vorbesc in direct cu persoana respectiva, este un fel de respect al meu pt ea.

    ReplyDelete