Search This Blog

Followers

Thursday, April 21, 2011

Ghici ghicitoarea!O ghicitoare de sezon: unde se afla aceasta cruce?

22 comments:

 1. Am mărit imaginea la maxim şi nu văd nici o cruce iar dacă bucata de construcţie din dreapta este parte dintr-o cruce înseamnă , cred , că este o biserică catolică (cacofonie permisă), dar unde s-ar afla nu ştiu presupun America.

  ReplyDelete
 2. andreea, priveste mai atent, exista o cruce.

  ReplyDelete
 3. SoriN, nu face parte dintr-o cruce, este o cruce pe ceva. Este intr-adevar la o cladire, dar nu in America. E in Bucuresti.

  ReplyDelete
 4. E grea ghicitoarea ta. La cate biserici sunt in Bucuresti... Crucea din poza am vazut-o :) Astept cu interes raspunsul, ca eu una ma dau batuta.

  ReplyDelete
 5. Alina, nu e de la nici o biserica.

  ReplyDelete
 6. Crucea e de marmura ...da nu imi dau seama unde este!Grea ghicitoare!!!

  ReplyDelete
 7. Este de marmura florentin, asa este si din cea mai scumpa marmura care exista in Romania.

  ReplyDelete
 8. E cumva o scara aceea si crucea e pe partea dreapta ? La intrarea in vreo biserica, poate...

  ReplyDelete
 9. larisa, este de la o intrare grandioasa, o cladire imensa, dar nu este biserica. Sorry!

  ReplyDelete
 10. Deci nu e Palatul parlamentului? Atunci o fi cel al lui Becali? :)))

  ReplyDelete
 11. :))) Ramanem mereu cu ceva minte de copil. Dupa cum vad ca ne place jocul...in loc sa dereticam prin casa sau sa trebaluim in bucatarie, noi ne jucam. :))))

  ReplyDelete
 12. andreea, nu am zis ca nu este, dar e frumos sa ne jucam , mai invartim la o sarma, mai vedem ce e pe blog, mai aspiram o camera, ne intoarcem la blog

  ReplyDelete
 13. Este cea mai mare cladire din Romania, este a cincea cladire din lume,a fost construita 100% cu materiale romanesti, a luat multe vieti, peretii ascund multe povesti triste,iar arhitesctii au incercat prin aceste cruci sa se impotriveasca cumva lui Ceausescu care era un ateu convins. Bibeinteles ca Ceausescu nu a avut habar de aceste mici impotriveli.
  Multumesc de participare, sper ca v-a placut si aceasta ghicitoare.

  ReplyDelete
 14. Lumi, Casa Poporului este a doua din lume ca suprafata dupa Pentagon.

  ReplyDelete
 15. Cristi, merci de rectificare, asa este.

  ReplyDelete
 16. oricat de multe cruci i-ar inconjura pe parlamentarii care isi fac veacul prin Casa Poporului, tot ii va lua dracu candva.
  Legat de casa poporului, vroiam sa adaug ca este cea mai inutila cladire din Romania.intretinerea ei costa 1 milion euro pe luna si nu aduce nici un profit. nu inteleg de ce nu se pune la cale unplan prin care sa se inchirieze anumite incaperi.

  ReplyDelete
 17. Cristi, din ce stiu eu, au unele sali care se inchiriaza pt nunti, dar sincer nu stiu pretul. Ce m-a frapat pe mine cand am vizitat, pe langa toata grandoarea, au fost baile si hartia igienica folosita. Cand am mers la baie, parca coboram scarile intr-un palat sa ajung in sala de bal!

  ReplyDelete
 18. Paşte fericit ţie şi celor dragi ţie !

  ReplyDelete