Search This Blog

Followers

Wednesday, June 8, 2011

Sometimes / Cateodata

Blogdiverse Top66 Statistici



Sometimes, material things do not help to thanks somebody who helped you. It is enough to say THANK YOU from the bottom of your hart, and it is enough. Do not avoid the opportunities to say thank you to person who helped you. Do not hesitate to let that person know that you are thankfull for his help.



Cateodata, lucrurile material nu sunt de ajuns sa multumim cuiva. Este destul sa zicem MULTUMESC din toata inima.Nu pierdeti nici o ocazie, sa ziceti multumesc persoanei care v-a ajutat. Nu ezitati sa ii zecti acelei personae cat de multumit(a) sunteti pentru ajutorul acordat.

8 comments:

  1. E bine sa multumesti cuiva care te ajuta... Uneori facerea de bine este... Mie mi s-a intamplat de cateva ori ca atunci cand am ajutat pe cineva sa-mi dea in cap cu prima ocazie. :))

    ReplyDelete
  2. Si cu toate astea, cateodata "Multumesc" pare prea putin pentru binele ce l-am primit :)

    ReplyDelete
  3. Cristi, din pacate se intampla si reversul...

    ReplyDelete
  4. Alina, asa este, de aceea un MULTUMESC venit din inima face mai mult decat orice cadou.

    ReplyDelete
  5. E foarte bine sa multumim. dealtfel asa se cade dupa ce ai primit ajutorul de care te-ai bucurat.Acum multumirea aceasta e cu doua taisuri.de ce? pai de exemplu daca ii multumesc omului ,omul respectiv si-a luat "plata" de la mine prin multumirea pe care i-am adus-o.
    Dar daca ii multumesc de ex.asa:Dumnezeu sa-ti rasplateasca! atunci "plata" ramane in seama lui Dumnezeu.
    Bineinteles ca acum ramane sa multumesc omului cam cum doreste el.S-ar putea sa nu ii placa omului sa-i spun Dumnezeu sa-ti rasplateasca! si atunci folosesc formula Multumesc!
    Lumi iarta-ma cu interventia mea.Sa nu il consideri sfat ca eu nu te sfatuiesc sa faci asa, ci e un mijloc de a vedea lucrul sub mai multe forme.
    O zi binecuvantata!:)

    ReplyDelete
  6. corina, de fapt postarea mea vroia sa fie o paralela intre a multumi cu un simplu multumesc, sau cu un cadou.Diferenta dintre verbal si material. Interventia ta este binevenita, multumesc.

    ReplyDelete
  7. robert, mi0ai adus o bucurie in suflet, cu multa placere!

    ReplyDelete