Search This Blog

Followers

Sunday, April 17, 2011

LEAPSA

OK Cristi, multumesc frumos de LEAPSA. O sa descriu poznele mele din copilarie, sper sa imi ajunga 6 puncte, sa vedem ce imi vine in minte:

1.    Mergeam la verisorii mei , si fara sa stie matusa mea, eu si cu unul din verisori  aruncam cu oua in trecatori.
2.  Ieseam afara vara la bloc intre orele 14.00-16.00; Pentru cine nu stie, acestea erau ore in care copii nu aveau voie afara, erau pentru odihnit. Iar administratorul de blocuri venea si ne fugarea.
3.     Eu eram desemnata sa merg sa cumpar de la farmacie permanganat de potasiu pentru micile bombe pe care le fabricam si aruncam in perete cu ele.
4.     Gluma favorite era sa umplem un portofel cu hartii, si cu doar o hartie de 10 lei, lasam un colt afara si il legam cu ata. Cand un trecator se apleca sa il ridice, noi care stateam mult mai departe, trageam de ata.
5.     Ai mei parinti credeau ca eu ma joc cu bicicleta in fata blocului, dar era prea plictisitor, asa ca plecam pana in celalalt capat al orasului la bunica, adunam zarzare, ridichi, depinde de sezon, si ii aduceam mamei acasa, ca sa nu ma certe , in caz ca intre timp ma cauta.
6.  Eram UTC-ista de frunte prin liceu, asa ca aveam motiv sa chiulesc, mergeam in cabinetul UTC cu alti colegi si mancam bomboane.

Dau mai departe LEAPSA aceasta  tuturor care vor sa ne povesteasca nazbatiile si poznele facute in copilarie. Cine a fost cel mai poznas copil?

12 comments:

  1. :)... imi revin putin dupa ziua de astazi si poate o sa preiau si eu leapsa ta... sa ne mai destindem putin :)... am o nazbatie tare de tot de confesat :)
    Seara faina!

    ReplyDelete
  2. Multumesc, Lumi! Mi se pare tare de tot faza cu permanganatul. Peretii inseamna ca deveneau violeti in urma impactului cu bombele! Ha, ha, ha! :))

    ReplyDelete
  3. 1.Cu oua nu am avut curajul niciodata, dar cu nuci si alte chestii, da. Veselie mare!

    3.Trebuie sa imi dai reteta aia pentru bomba :D

    4. Pe asta cu portfelul o stiu, dar pe aia cu mingea plina de bolovani, in care ceream trecatorilor sa ne-o paseze o stii?

    Cine a fost cel mai poznas copil? Nu stiu. Eu am fost cuminte =))

    ReplyDelete
  4. Cristi, mi-a facut placere. Peretii ramneau rosii, violeti, negri!

    ReplyDelete
  5. robert, esti tareeee, faza cu mingea nu o stiam, am ras cu pofta! Da, chiar ca erai cuminte, de altfel ca si mine, eram " cu minte" ca doar de aceea ne dadeau atatea prin cap! Sa ai o saptamana usoara!

    ReplyDelete
  6. Da nazdravana ai mai fost Lumi draga! abia astept sa povestesti despre ce face copilul tau :))
    O seara tihnita si un start bun în Saptamâna Patimilor!

    ReplyDelete
  7. CARMEN, copilul nu e nici pe jumatate nazdravan ca mine, nu are unde, iar vara cand merge in RO e asa de acupat cu joaca si cheltuitul banilor bunicilor ca nu are timp de nazdravanii. Nici nu i-am aratat ce am scris macar, sper ca nici sotul sa nu vada, ca nici el habar nu are ce obraznicii faceam eu in tinerete..........

    ReplyDelete
  8. Lumi e tare de tot aceasta leapsa.Saptamana aceasta nu ma incumet sa o iau deoarece nu am timp dar, poate dupa sarbatori daca mai este valabila!

    ReplyDelete
  9. corina, cred ca va fi valabila, de ce nu! Asteptam poznele tale!

    ReplyDelete
  10. 4 noi lipeam monezi pe trotuar :)

    ReplyDelete
  11. Florentin, pe asta nu o stiam.

    ReplyDelete