Search This Blog

Followers

Saturday, February 19, 2011

The soul of a child - Sufletul unui copil


Va propun un alt experiment: uitati-va la un copil a carui parinti sunt divortati. Ce vedeti?

I would like you to look at a child of divorced parents. What do you see?

10 comments:

  1. Am avut ocazia sa vad un caz ca acesta, din pacate.. semne de minie, ingrijorare sau tristete sunt des intalnite la copii cu parinti divortati. Durerea separarii, efectele absentei tatalui sau a mamei, vorbele urate pronuntate de ambele parti ii afecteaza foarte mult pe micuti.:-((

    ReplyDelete
  2. Interesante experimente .
    Fireste ca acel copil este afectat.

    ReplyDelete
  3. Chiar si daca sunt micuti Ionela, copii sunt afectati. Am intalnit micuti care aveau 3 luni cand parintii s-au despartit, si aveu cosmaruri groaznice. Iti poti imagina, copil de 3 luni sa fie afectat ...

    ReplyDelete
  4. Multumesc Florentin, incerc sa aflu pareri.

    ReplyDelete
  5. Lumi, iar o sa spui ca sunt carcotasa dar eu cred ca doi parinti mai bine se despart decat sa traiasca intr-o atmosfera permanent tesnionata in care un copil este nevoit sa traiasca si care il va afectat cu siguranta si mai rau decat daca ar fi separati. Am o postare scrisa anul trecut intitulata "Un strigat de ajutor". colo vei afla parera mea.

    ReplyDelete
  6. Dar nu zic Minoki ca esti carcotasa, din contra, imi plac discutiile ....din punctul nostru de vedere, al maturului, da e mai bine pentru copil sa traiasca intr-un mediu linistit, dar din punctul lui de vedere, preffera acel mediu numai ca sa ii aiba langa el pe ambii parinti.

    ReplyDelete
  7. furie, foarte mult furie... care se rasfrange asupra intregii lumi care pana atunci parea sigura si perfecta

    ReplyDelete
  8. Exact Alina,si asa acel copil devine un neanteles, si mai departe ....

    ReplyDelete
  9. Copiii mei sunt "copii ai caror parinti sunt divortati" si zau daca arata semnele pe care voi le descrieti aici! Fetele mele aveau una 5 si alta 3,5 ani când s-a întâmplat ca drumul meu de al tatalui lor sa se desparta. Au trecut mai bine de 15 ani si viata fetelor mele s-a desfasurat cel putin la fel de armonios ca al unui copil ce creste alaturi de ambii parinti! Alina poate sa confirme cele spuse de mine, ne cunostem de o viata.
    Deci va invit sa gânditi de doua ori înainte sa judecati lumea!

    ReplyDelete
  10. Buna Carmen, ma bucur ca in cazul copiilor tai este un caz fericit. Crede-ma, lucrez cu copii si vad multe, nu neg ca nu sunt si cazuri fericite,sunt, dar din pacate foarte putine. Ma bucur pentru tine si pentru copii tai, asta arata ca esti o mama desavarsita. Va doresc multa fericire!

    ReplyDelete