Search This Blog

Followers

Wednesday, February 2, 2011

Gossips - Barfe


E frig in Texas, e foarte frig, in jur de -5C. Asta e foarte frig pentru Houston TX. De obicei peste tricou mai luam o geaca subtire sau un pulover. Dar azi mi-am scos haina de blana. Ganditi-va ca oamenii de aici nici nu au haine groase, pentru ca nu le sunt de folos. O gluma buna care am auzit-o legat de vremea de afara: Hei draga, am auzit ca e asa de frig afara incat Clinton a dormit cu Hillary in acelasi pat.

It is cold outside, very cold, around 23F. It is very cold for Houston TX. Usually we were T-shirt and a light jacket or a pullover. Today I was wearing my fur coat. Imagine that people do not have heavy jackets here, because they do not need it. A good joke I have heard about outside temperature is: Hey baby, I have heard that because of the cold weather, Clinton slept in the same bed with Hillary last night.

2 comments:

  1. Misto bancul.La noi au fost si -15 grade. Asa ca poti recomanda prietenilor tai sa faca shopping in Romania pentru ca noi suntem pregatitit de iarna! It was a jocke!!!

    ReplyDelete
  2. Aici e nebunie curata daca e f.frig sau ninge putin! Scoli inchise, nimeni nu circula pe afara....

    ReplyDelete