Search This Blog

Followers

Tuesday, February 22, 2011

P.O.W.E.R


     
This essay is about what we do in power. P.O.W.E.R. means Police Officers Working to Empower students and Reinforce prevention. P.O.W.E.R. teaches you about drugs, alchohol, tabbaco, and gangs and what they do to you. I now know ho    w much trouble you get in for doing this stuff in excessive amounts. You are not allowed to drink until age 21 and smoke until age 18. If you do not respect these rules you can go to jail or juvenile. I want to avoid violence because I don’t want to go to jail or hurt someone. I don’t want to get high so I don’t go to jail. Gangs are bad because they are a big part of violence. Marijuana is a drug that some gangs get and use. That is what we have learned about in P.O.W.E.R. Drugs and alcohol is bad for you.

I pledge to be drug and alcohol free!

P.S. My son's essay.

10 comments:

  1. Nu stiu daca sti ,dar in Romania e un alt fenomen ,care a inflorit ,si anume : consumul de etnobotanice .

    ReplyDelete
  2. Florentin, nu stiu, deoaree am incetat sa citesc ziarele din Romania.

    ReplyDelete
  3. Lumi , mai bine ca ai incetat sa le citesti. Ma refream la ziare. Cred ca iti sunt de ajuns drogurile de acolo...

    ReplyDelete
  4. Asa e Minoki, dar problema mare la varsta asta e mistocareala intre copii. Al meu nu se imbraca cu tricouri POLO pentru ca fac misto de el la scoala si il fac tocilar, asa ca... unde te intorci gasesti motive.

    ReplyDelete
  5. O sa incerc sa te pun la curent cu ceea ce se intampla in scolile noastre.Am avut surpriza de a constata ca etnobotanicele intr-adevar fac victime printre copii,mai ales printre cei de liceu.E un fapt real,grav si totusi pana acum de curand tolerat.Se pare ca in urma atitudinii luate de parinti,profesori si chiar copii lucrurile se indreapta.Sau se incearca asta.Despre mistouri...Uff sunt la ele acasa..Incerc sa fiu aproape de fiul meu..care ar vrea sa fie si bun pentru mine dar si bun pentru cei din jur.Viata e complicata si doar prin multa iubire,atentie si afectiune le putem arata drumul drept..E greu sa fii copil si sa intelegi..Pentru ei lumea are alte dimensiuni.Si sunt afectati de foarte multe lucruri.De asta suntem langa ei.Sa-i ajutam in tot.Te imbratisez si pe tine si pe dragul tau.

    ReplyDelete
  6. Larisa, din paacate pericolele sunt to mai frecvente si din ce in ce mai greu de infrunttat. Pe langa mistocareala, droguri, alcool, mai avem si pistoale. Si majoritatea incidentelor cu pistoale in scoli apar din cauza mistocarelilor, si uite asa se tin lant unele de altele. Acest eseu a fost cris de copilul meu care are 11 ani, si care, la scoala au un politist care din cand in cand vine si le explica ce e bine si ce e rau. Si le da si exemple din show business de copii care au luat-o pe ai gresite. Important pentru noi ca parinti e sa ii invatam ce e bine si ce e rau, sa stie sa faca diferenta si cum sa ia atitudine pe moment, si cum sa fie confidenti si sa aiba incredere in noi. Ma bucur ca si in Romania se ia atitudine si nu se sta cu mainile in san. Multumesc de comentariu, si sa ne auzim cu bine.

    ReplyDelete